Thursday, July 19, 2012

Jovian Aviraya!

Korg dah ada baju raya?

I dah beli last week kat  First Lady. Heyy...jangan main2 tau... bukan sebarang first lady ok..i beli JOVIAN MANDAGIE ready to wear! Seriously,jovian aviraya ready to wear mmg CUN GILA!

Memang i jakuns sbb ye lah,iols seriously takkan mampu la kheenn nak tempah kat butik dia

*nangis*

Actually i aim yg dua ni..mmg cun giler ya ampun! 

 Jadi,seawal pagi ahad,i pun gigih ok..GIGIH pergi jalan TAR. About 920am dh sampai tgk2 Mak aiiiiiiiiiiiiiii..org dah queue depan first lady! Korg nampak tak penangan Jovian?


Dalam tengah gelakkan diri sendiri sbb mula2 aku ingat aku sog je yg gigih bgn pagi...tgk2 Amie pon ada..THAT MEANS aku tidak lah gigih keseorangan! huahuahaua..cayalah pada diti kita amie! =P

Bila First Lady bukak je...Zasssssssssssss org larik2 masuk! 

Tak sampai 10 minit,korg tgk apa jd kat rak baju ni???

LICINNNNNNNNNNNNNN!

 
 


 Tapi,yours truly berjaya mendapatkan baju idaman hati..Yes,i managed to get Janiyaaa! Eh btol ke nama dia? =P Mmg happy sgt2!! Even tho xdpt size S,dapat size M pon jadi laa...Besar takpe,boleh kecikkan (ayat penyedap hati) =P




Me wearing Janiya..............


***



***



***



***



***




***




***





 Thank you Jovian! Tahun depan buat lagi yerr... =P Seriously the lace mmg lawa..worth my rm280!

I suka and tak sabar nak pakai raya nanti..

Tapi kene alter sikit sbb besar.. =P

p/s: Semalam Jovian update kat his fanpage yg nak keluar 2nd batch 22/7/2012 ni. Korg kalau ada chance,pergila..seriously mmg berbaloi.yes,BERBALOI. Pandai2 la pilih design yg sesuai kay.

9 comments:

mama leen said...

wow.. cantikkkk
tahniah sebab sempat grab.. :)

Fahreen Fredo said...

aa lawanye kak!! terutama yang kiri tu. tapi dapek kanan pon dah gempak dah!! tahniah!!

Mrs. Amie said...

Pandai nak kata aku gigihkan???hahaha

misha.w said...

Kat FL je ek? wahhhh kena terjah!

cikDeera said...

i ada same design.. blue color..
hee. lawa sgt u pakai.. ;)

Twiggy said...

very nice! lucky you!

Cik Eka said...

cantiknya..kita tak dapat beli pun..huhuhuhuhu..

memang super cantik

Zuhaini said...

Looks really good on you! :)

memang cantik! tapi nak berebut tu yang tak larat tu... :)

Salam perkenalan..

Zuhaini

My-Alia.com

LilYofDaPond said...

just nak tnya u dh alter, hantar kedai ke jahit sendiri? i ada satu baju jovian bit besar tp takut nk hnatr tailor huhu