Wednesday, August 4, 2010

Updates on 2nd pregnancy

Just a quick update

*so far morning sickness takde-biasanya balik kerja/ptg2 la kalau nak muntah2 pon.

*berat turun 4kg *sigh*

*makan nak kene pedas2 kalau x..xde selera nak makan

*prefer something yg berkuah mcm mee sup ke.tom yam ke.mee bandung.

*currently addicted to: nasi impit kuah kacang.Tiap2 malam makan.

Ok itu je kot yg nak di share.

Btw,mommies out there,i need your opinion/suggestion on confinement lady.if ada any contact no,please share with me k.

Another thing,i wanted to go antenatal class, preferable KL area sbb senang nak tinggal rayna kat ampang (PIL's hse).

Thks in advance ya'll =)

12 comments:

CuppyCakeMommy said...

zatty..congratess..rayna gonna b a big sister soon

Lina said...

zatty,
first & foremost congrats on ur 2nd pregnancy.. here's 2 contact numbers i have on confinement lady/tukang urut. u try contact ye..

kak jah 012 6517780
makcik jannah 012 9738379

tcare...

Zezzatty said...

siti: Thks babe! kdg2 sedih pulak nak menduakan rayna :-(

Zezzatty said...

Lina: Many thks lina!really appreciate.Im thinkin to hav CL this time sbb plan nak berpantang kat sini je.

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ala lambat dapat tau plak. congrattttttt patutla jarang2 update ek. kemalasan melanda yek

Zezzatty said...

kai! thks dearrr!mmg jarang update sbb poning + malas.kai dh xlama je kan?enjoy the moment k!

Mrs. Amie said...

ngidamlah hape la... makan jer semua.. habis citer...hihihihi... sume yg lazat haruslah ngidam zatty oii..hahahaha... tak gitu? take care yer babe.. so happy for you!

senioritasara said...

sgt sgt sgt la best!nasi impit kuah kacang....baby mood raya hehehe

Ada Dalina said...

huhu....x sggup nk ingat time 1st trimester...sgt2 teruk!!! kau take care yer? bestnya peknen kalo x mabuk2... :)

Zezzatty said...

Amie: i xngidam trok2 sgt..semua yg i ngidam seme senang dpt/makanan kebangsaan.haahahaha

Zezzatty said...

Sara: yes,baby mood raya!howwyeahhh!

Zezzatty said...

Adda: aku mabuk tyme ptg je.tu pon skali je la kalo nak muntah pon.itupun kalau aku makan overdose aka mkn banyak.hehe