Thursday, July 8, 2010

Good news yg kedua.

Jenggg jengggg............

Ciss..gedik nak berjeng2 bagai =P

Ok actually good news yg kedua memang mempunyai banyak persamaan dgn nombor 2. Sebab tu ianya jadi good news yg kedua.


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****

ala kesian korg scroll banyak2.ok jap.


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


****


Huihh btol2 nak tau ni.


****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****




Yer,alhamdulillah..Rayna akan dapat adik next year InsyaAllah.Me and my husband sgt2 happy bila nampak the 2 lines. Im 2 month pregnant now.

Yang besnya ialah,due date our lil one ni pon dalam bulan march (sama bulan dgn rayna).hehe.

Kawan2 semua tolong doakan kesihatan i sepanjang pregnancy ni. Doakan juga semoga semuanya berjalan lancar k.. =)

Nanti i akan update lg psal pregnancy ni in next entry.That day scan nampak heartbeat baby..syukur alhamdulillah!

p/s: Sorry for the loong silence.Im totally not in the blogging mode skarang ni.

20 comments:

sizukabita said...

tahniah, jaga diri elok2 :)

irenedahayu said...

ara!!! congres yer.. tak sangaka diam2 berisi dah... alhamdulillah.. u take care ok...

Raisah @ echah said...

congrats dear! rayna nak jadi kakak dah...heppi!

senioritasara said...

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

rOsE said...

congrats kamu!

ayu aka mrs malfin said...

wow!! congrats zatty, dlm diam2 rayna nk jadi kakak dah.. tc ya.. =)

zaria @ zaa said...

tahniah zaty... tk cara ya! :))

CIK NANA said...

congrats!!
:)
jaga diri bebaik!!

Zara~AB said...

zatty! u make me scroll it down like hell ok? dah la i tak pakai mouse! using hubby lappy!

but then, omg! congrats k! wish u all the best and take a good care of urself as well! Wish and doa for us as well. Wink2x. Hehehe.

* i tiba2 teringat ur entry about the previous doc yg u jumpa tue yg keep insist saying that u preggie tue. hehehe.

Cik Nadia Bayu said...

wahhhh-congrats zatti! bestnye dah nak ada 2org anak dah! :)

Zezzatty said...

sizukabita- thks dear! =)

Zezzatty said...

dayu- thks ayu!ehehhe..mmg plan nak baby 2011.It's just about time :D

Zezzatty said...

Echah: thks dear!tatau la dia happy ke tak.asik buat perangai je lately.cam tau2 je nak kene berbagi kasih syg.ehhe

Zezzatty said...

sarah: u jgn yeay2 sgt.u tu cpt sikit!!asik i je dulu!malu lahhh!hahahaa

Zezzatty said...

rose: thks dear!

Zezzatty said...

mrs malfin: thks..

Zezzatty said...

Zaria & cik nana : thks mommiess! =)

Zezzatty said...

Zara: thks thks thks babe! ala,time ni u n husband enjoy2 la dulu.insyaAllah nanti ada rezeki u guys pulak. btw,kalau i gi clinic dr yg xabes2 ckp i pregnant tu mesti dia happy giler.hahahaa.

Zezzatty said...

Cik nadia gojes: thks dear! i plan before 30 nak 2...lepas 30 (sblm 35) nak lagi 2..lepas tu nak tutup kilang.hehehehe.

Anita, Mummy Adzryl said...

yayyy! congrats dear! i pun plan before 30 y.o nak ada 2 kids. insya Allah... pray for me plak! :D