Tuesday, June 1, 2010

ASBOL!

Dalam hidup saya,ada beberapa perkara yg ASBOL (asal boleh)

1) Skin care
- Masa pergi facial baru2 ni,beautician tanya i pakai product apa,i kata...i pakai J&J cleansing je.tu pon sbb share ngan asben.Pernah lah pakai SK11 bagai,cm xde effect pon.so malas dh la nak beli yg mahal2 tu (putus harapan muka xleh transform mcm angelina jolie..muahahaha)

2) Shampoo
- Ini depends pada iklan apa yg bole mempengaruhi saya.currently-head and shoulders.

3) Tudung
- Tudung ape pon i pakai,kecuali tudung periuk n tudung saji la.what i mean by "tudung apa je" is-tudung tie rack ke,ariani,arzu,tudung yg jual online..apa2 yg cantik..i beli.tp kalo gi ariani,i'll make sure pergi dgn mak.sbb best =P .btw,my fav tudung online ---> shawluver

4) Baju
- Baju beli kat mana2 pon ok asalkan cantik & menarik.my fav: jusco,topshop,nichii,mng.


Akan tetapi,ada juga perkara je yg tak pernah nak ASBOL...



****




****



****



****



****




when it comes anything about my rayna n my husband :D


*pix credits to WanbadrolAsyraf


Mama will give my best for you sayang!

1 comment:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors