Thursday, October 1, 2009

Hmm!

Today,we will send Rayna to nursery after about 1 mnth ++ tak hantar dia!(due to my husband work from home dr bulan puasa ritu :D )

perasaan dia sama mcm first time anta dulu! :-((

Kali ni risau sikit cuz Rayna kalau papa dia letak kejap pastu pegi buat susu ke dia akan nangis mcm kene dera.Mmg dia manja dgn papa dia,ye lah...dh dok mengadap papa die hari2 kan.Haruslah syg lebih sikit :-P

Hope dia tak nangis la karang.And senang nak tdo.AMIN.

Tapi starting Esok until Feb 2010 my husband akan work from home balik!YeaY!BUT..within the time kalau ada something yg require him to go to the office,dia akan pergi lah ;-) like today...

Kira mcm sempatlah dkt2 Rayna setahun nnti baru kitorg anta nursery balik :D

Yaheww!

Rayna jg diri eh syg..Ptg nanti mama ambik okay!





EEE..Gewam!Cptlah pukul 5!