Sunday, September 13, 2009

Baju kurung Baby!

Those mommies yg still tercari2 baju kurung utk baby from 0 to 12 mnths,anda bole mendapatkannya di Precious children boutique @ Subang parade.

Price?Rm69.90..Available colors - Hijau,mcm orange2 cream2..Pink takde dh! :-(

I nearly bought the green one,tp masalahnya kitorg punya konsep bukan hijauu!hahaha.tapi seriously,jahitan dia sgt kemas!

I bought for Rayna kat Jln TAR yesterday.Manusia punyelah ramai!!!!!!!!!!!!!!!





Tapi mmg berbaloi baloi sbb baju Rayna berharga rm15 je.Penat dh tawar menawar,thats the last price she gave to me! Mula2 letak rm30 ke bape ntah.Then i ckp la,ini kan lebih2 kain je.takkan mahal kot?hahaha.Last2 pompuan tu dh fedup..dia bagi price yg i nak tu.

Actually sblm ni My MIL ada jahitkan kurung utk Rayna.Baju was ok,cuma kain kene alter sikit sbb ukuran dh lariii!hahaha.Rayna..Rayna...so disbbkan itu,mamanye terpaksa lah beli satu lg utk spare.mana tau kot2 dh xsmpat nak alter kan.

Semalam jugak i went to Ariani @ masjid india utk cr tudung..Dah takde tudung nak pakai for raya..(note:tudung baru!) hehe.i mmg pantang sikit pegi kedai2 tudung ni..lajuuuu je tangan capai itu ini.Tapi smlm mmg ramai btol org.I sampai demam2 dh ni.Pening kepala sbb mcm2 bau.Jalan pon berhimpit2..Yikeeesss!Tp sonok jugak shopping las2 minit ni!

Eh lupa nak bgtau,baju melayu baby kat Jalan Tar pon bersepah2...semuanya chomels2!(sempat lg kalo korg nak pegi ni :-P )

Okla,i dah start cuti raya ni..(overr kan) :-P now nak balikk kuantan dhh!yeaaahhhaaaa!

P/s: Xsbr2 nk berbuka kat Sara Thai.I missed their foooodddd!!!