Monday, August 3, 2009

What a wonderfull weekend!

Ni cerita hari ahad je okay.Saya ada date dgn Sue & Lina

Psal hari sabtu (rota virus utk Rayna) and whole-day-shopping next entry aje lah.

Ahad pagi2 buta dh bgn.Since Rayna dia tatau tu ahad,so dia bgn mcm biasa-6am utk menyusu.Lepas dia tdo balik around 7,saya mmg tak bole tido dh.

Bangun2 terus keluarkan ayam and lauk2 yg nak dimasak.Ingat nak buat breakfast tp husband plak tdo lama kan.so masak tghari tros la senang.

Around 12 cmtu kitorg dh siap makan tghari (aka breakfast skali)

Then i buzz sue.dia pon tgh bersiap2 nak meet up - nak pergi visit anita-mrs bride!

Lepas dh siap2 tu,main2 kejap dgn Rayna.shian dia tak dpt itot sbb tak berapa nak sehat.


Yeay,mama nak pegi jalan.Nak ikut Nak ikut!.

No.


Why not?

Rayna kan tak sehat.duduk rumah dgn papa ok.


Pweety pwssshhh..Rayna nak ikut mama :-(

Cant!


*majuk*

Budak tecit ni mmg tahu sgt kalau org nak jalan2.Siap merengek2.Tapi what to do.Rayna tak sihat so kenelah tinggal :-(

Me meet up sue kat petronas shah alam yg tepi federal tu.excited ok.sembang2 smpai lupa nak snap pics byk2..Ye la,masing2 tak pernah jumpa before-tu yg bes gila.

Later,Lina pulak smpai with aleesya yg comel.Mcm budak jepun dh i tgk aleesya ni..time ni tringat kat Rayna :-(

Lepas dh jumpa semua kitorg terus pergi umah nita.weeeeeeee~dpt jumpa baby adzril faheem


Adzryl yg shomeyyylll

Tapi dia tgh tido.Yg besnye,org punyelah bising sebok berborak2,tp baby adzryl maintain tido.

Gewd boi.

Aleesya pon well behaved.bagus2.tp dia suka sgt nak pergi kat husband nita-dia ingat ayah dia :D


Aleesya yg mcm baby jepun ;-) chomelll sgt

Lepas dh borak2,sembang2 almost 2 hrs,kitorg pon pergi ke SACC-sambung bergossip.hahaha.No la,sambung bersembang2 psal baby ;-) bes apa dpt tau cerita psal baby2 lain.


Mommies wif new mommy

Lepas melawat nita,kitorg pergi melawat Nandos plak kat SACC :))


Me and sue.Thks for the pix sue.


Me,Lina & Aleesya

630pm kitorg say bye-bye to each other :-(

Sedeylah.Btw,bes gila dpt jumpa Sue,Lina and Nita.diaorg semua friendly lah..bessshh!

Girls,nnti jumpa lg tau.Perhaps lepas harriz balik ;-)