Monday, July 20, 2009

Hapdet Hapdet!

Weekend mmg takde masa lgsg nak berblogging.Mana nak masak,mana nak kemas,jg baby,shopping..(nampak mcm super mummy x?poyo je tao-org anak saploh pon tak kecoh mcm kau zatty oi!)

Okay,on saturday morning ada co event,iaitu yg dipanggil MMS Mid Year Kick Off.

Menatang apelah kick off tu kan..kick off ni bukan sesi menyepak keluar org tetapi itu event yg diadakan 3 kali setahun,Year start,mid year and year end..eh chup,year end ado ko den pon lupo! :-P

Itu our dept punya.Kalo whole co plak ada 2 kali kot.yg Co nye mostly wat kat hotel (bc btol2,mostly-maknanya penah xwat kat hotel) yg dept ni kat audi sudah (cut cost ye kwn2)

Nway,congrats to my team mates yg dpt director award (ahh,bila la aku nak merasa ni).Takpe,usaha tangga kejayaan-jom tido mlm kat office jadi leh dpt director award.(bukan tido disiang hari ye kwn2) :-P

Na ah,ni pics utk korg.Gemuk ok

(Tu la,kalo lepas bersalin ritu turun 20Kg kan bagus)






Rayna,ni lah pengorbanan mama lahirkan Rayna.See ur mama,dh tembun.(ckp mcm sblm mengandung 38Kg je :-P)


Gurldix santai

Balik2 je dr kick off,hubby ajak p jusco plak.xsah kalo xjalan2 diwaktu lapang.so kitorg p jusco equine park,dkt sikit ngan rumah.Pi beli brg dapur je pon.Misi: nak masak ahad tu.

Ahad pagi2 kitorg bgn pergi sogo.Kata tgh sale kan.Sogo kalau sale kan mmg heaven.So,hari tu gigih ler bgn pagi2 siapkan b/fast then siap2kan budak ngan bapak budak (ops!) utk keluar.

Tepat jam 1030am,kitorg dh tercongok kat sogo.lega.org tak ramai lg.senang nak pilih.hubby beli beberapa tshirt & seluar tido katanya.Ok fine.

Me?Xbeli ape2 cuz target nak beli baju kurung utk raya tros.Dapatlah satu kat area jalan TAR tu.Nasib lah tak beli kat subang parade,bnde yg sama saya dpt rm150,kat subang parade RM250!!!hadooiiii..cekik drhhh!

Azwan pulak beli baju melayu Kat Hugo Clothier - Semua house.Nampak x kegigihan kitorg laki bini cari baju raya sambil kendong rayna yg baik lg comel lgsg tak cranky.hahahahaa.Syg anak mama.Sian my husband,mesti penat bw Rayna.Kitorg tak bw stroller pon.Gile hape nak bw stroller p Jalan TAR?jgn buat gila.Kang xpasal2 terlanggar montot org.

Maap,tiada gambar baju raya sbb nanti tak seperais la!

Okla,gtg.Ngantuk Gila!~