Friday, July 31, 2009

Another sad story :-( - Update

Last night my mum called and bgtau anak kepada our family fren meninggal dunia.

Baby tu lahir a week after Rayna lahir.So,dia sebaya lah dgn Rayna.

And that is their 1st baby.Akak tu muda lg orgnya.

Punca kematian not sure,but that baby meninggal kat rumah babysitter.

My mum pergi ke bilik mayat smlm,nak teman that akak since her husband duduk jauh kan.Mak kata situasi masa tu mmg sedih sgt.While waiting forensic siapkan all the procedure utk di bedah siasat,akak tu tak nak lepas anak dia-i can imagine that :-(

and brapa kali jugak dia pengsan kat atas kerusi,badan pon dh lembik2..tp dia tetap peluk anak dia kuat2 and tak bg anyone pon ambik anak dia.

This morning my mum ckp,lepas bincang2 dgn whole family,diaorg tak jd utk postmortem baby tu sbb kesian kan.kecik sgt lg.tapi earlier check up dr suspect-tersedak susu but still,hanya Allah maha mengetahui :-(

Akak tu bgtau my mum,a nite before baby tu taknak tido sendiri,nak tido atas pangku mak dia all night long.Tak sangka pulak it's a sign kan :-(

As a mother,i exactly understand her feeling. I tried to imagine if tht happen to me,aduh..ntahla.

Rest in peace,baby A...Al-fatihah.

==============

Update as at 129pm,my mum inform postmortem still dibuat cuz akak tu dh report polis smlm.

guess what?!

Yesss,confirm tersedak susu.Dalam paru2 baby penuh dgn susu.Bila soal siasat bbsitter,dia mengaku dh bagi baby 20oz susu dlm masa 3 jam.

20oz ye kawan2

Stupid gila *(^@!^@!!!!!.

Tapi mak kata sedih sgt bb kene potong sana sini :-(