Thursday, January 27, 2011

Maternity Photoshoot

Mula2 feeling2 nak buat teaser la,nak buat part 1 la,part 2 la tp disbbkan masa takde,terpaksa buat 1 time entry..hihihi.

Last monday we went to GreenApple studio utk buat maternity photoshoot,since i tgk pix2 khay kat studio dulu cantik2!

Alhamdulillah,everything went well. Rasa mcm janggal plak nak posing2 sbb lama xbuat keje mcm ni hihihihi.

There's hundreds of pix tp yg ni je la kot nak share dgn kawan2 =P















Tudung: Ammara

Make up by: Amal

10 comments:

Cik Nadia Bayu said...

ala. awat sikit sangat gmbar. btw, semua gmbar sangat2 cantik. :)


p/s : zati. muka u nmpk agak cengkung. cam muka before kawen :)

irenedahayu said...

wah bestnya... sangat cantik gambar ara... teringat masa ayu buat shoot time peknen dulu... bila DD?

Mummy Zara Sofea said...

sweetnye..
comelje preggy...

CuppyCakeMommy said...

gojesss..love it..

Zezzatty said...

cik/puan nadia: thk you..cengkung sbb xde selera makan..

dayu: DD end of feb,insyaAllah.. =)

Zezzatty said...

mummyzara: thanks mommy!

siti: Thkss..muwahhhxx!

Anita, Mummy Adzryl said...

gorgeous sgt sgttt!! makeup cun giler! sukaaa. :D

Zezzatty said...

Nita- amal bc jampi serapah ehehehe

AMMAR YASIR said...

cantiknya gambar ni.... nak join contest dari Ammar tak? http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

fizanur said...

singgah sini. salam ziarah

Ostematrix pilihan terbaik!