Tuesday, November 30, 2010

And the baby's gender is..................



Alhamdulillah,today genaplah 28weeks of my pregnancy. plus minus 84 hari lg!!

Berdebar campur happy.Berdebar sbb tatau kali ni cmna,happy sbb bole cuti lama2 =P

Btw,last week we went to vision college,pergi buat 3D detailed scan, since i read a good review psal that college so we give it a try lah..Mmg ok sbb dia cheaper,RM90 and it takes about more than hour to do the scanning.Berbaloi lah buat 3D4D scan kat vision college tu. For appointment,just call 03-7803 8300..Ramai yg advise call them up early..like myself,i booked 1 mnth earlier.

This time mmg berharap sgt lah dpt tgk gender baby dgn clear,sbb senang nak beli baju2 semua (ceh!) =P

Even tho timing xbtol (sbb baby tgh tido) tp xpela...puas mama pujuk2 baby..finally...


***




***




***




***




***




***




***






PAPA JUNIOR! (tgk anak panah tu) =P


Baby tgh tido!

Alhamdulillah,sampai jugak hajat my husband nak anak lelaki this time. Me as a mama xkesah pon boy or girl. Kalau girl bagus jugak ada geng =P My husband dr early pregnancy lagi dh beli baju lelaki,berani btol..dia ckp takpe,kalau bukan boy pon simpan lah smpai dapat anak boy! =P

As for myself,i cant stop lookin at baby girl punya baju/stuff yg super cute and adorable! Especially dress,skirts..aaaaaa...(nasib ada rayna!)

Dear friends,doakan semua berjalan lancar dan dipermudahkan k..

AMIN.

12 comments:

Anita, Mummy Adzryl said...

i'm so happy for u! bestnya nk dpt sepasang dah. take care yer. semoga semuanya dipermudahkan. :)

amiey lee said...

hee samala kita ye nnti..first girl second boy... saya doakan agar dipermudahkan ye...

aminnnnn

ezan said...

wah zatty.. bestnya boy! i jealous ok.. hehehe... hopefully everything will be fine. amin...

mieoney said...

tahniah zaty and all the best...

yg cari bju bby girl tu mmglah...eventhough skrg eman tu dh sah2 lah lelaki klu pi tmpt baby sure nak pi pegang2 and belek2 bju gown tu...haha

takper2 next time hope for girl... (-_-)

irenedahayu said...

TAHNIAH ARA.. WAH SEPASANG NO.. SYOKNYA...

Cik Tqah said...

beshnye.. congrats.. mesti baby comel cm mama die kann

HaninFarshid said...

congrats babe :) dah sepasang dah :) u take care tau..

nurayunni said...

tahniah sis..bestnye nk dpt bby boy!!!

CuppyCakeMommy said...

congratesss zattyy..kalau dapat girl best juga kan sbb leh geng2 ngan rayna..tapi dah ada rejeki boy..lagilah bestt sbb dah ada sepasang..

Mummy Zara Sofea said...

congrats....dpt sepasang dh..

Cik Nadia Bayu said...

wahh besh nye dapat boy plak. congrats dear! :) cpt2 letak byk2 gmba tgh preggie. tasabauuu mahu tengok ;)

Mudd said...

alhamdulillah...congrats babe... :)