Monday, February 22, 2010

Baby Emmir Haykal is....................

Hello semua.Sorry for the looooooooonggggggggg silence!

Biasalah..kalau cuti lama,tuan blog pon nak cuti lama.heh.Actually lepas je cuti raya cina tu i demam.Jumaat lepas lah paling teruk.Nak bgn semua xlarat.

Oh yea...who's baby Emmir?

Okay,presenting my besties newborn baby..........Emmir Haykal! I nak tulis..baby emmir is the tembamnest baby i've ever met!

He is 3.81kg uols...kusseeemangat! Congrats to tengku fadya & husband areehan!






Fadya is my classmate masa high skool.Masa kat uni we all lost contact.Lepas uni jumpa balik then close until now.We shared about many things ;-) . Fad,mcm tak percaya la kita dh ada anak!

BTW,Bila pegang baby boy mulelah teringin nak baby boi..Tapi bila tgk Rayna yg makin lasak rasa adoii...tunggu dulu lah!

Dah la sekarang Rayna dh pandai marah kalau ambik sumthing dr tgn dia.Contohnya dia main my handphone kan,i ambik dia akan menangis jerit2.isk isk isk ikut perangai sape lah ni???=P

Rayna is turning 1 yr old nx month.Alhamdulillah! But so far we r not planning any party for her :D kalau ada pon small party for close family..hehehe.tunggu tahun depan nnti mama ajak semua kawan2 rayna!

Okayla,sebenarnya i cuti hari ni.Rayna dh jerit2 kat my back sambil gesek2 hidung dia kat baju i.Nak tido lah tu.

later k!

p/s: now ramai jugak yg pregnant 2nd baby.Congrats yea!Me menyusul kemudian,perhaps tahun depan.Wahh..mcm pantun dah!